keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Mietteitä


Huhtikuu on puolessa välissä ja kesä on aivan kulman takana. Tänään oli viimeinen koulupäivä ja maanantaina lähdetään taas harjoitteluun. Jännittää, mutta on mukavaa päästä taas käytönnön töihin ja tekemään muutakin kuin istumaan ja kuuntelemaan teoriaa.

Vuosi on kulunut todella nopeasti. Syksyllä lähdin extempore opiskelemaan uuden osaamisalan lähihoitajan tutkintooni ja reilun kuuden viikon päästä olen valmistujaisissa odottamassa todistusta. Opiskelut menivät aivan silmänräpäyksessä ja kohta odottavat taas uudet seikkailut. Töitä olen hakenut, mutta mikään ei ole vielä tärpännyt. Olen hieman haaveillut lähteväni ulkomaille. Hieman haaveilen aupair-hommasta, sillä alan olla jo sen ikäinen, että jos sitä joskus haluan kokeilla niin se olisi pakko tehdä nyt. Aupairin homma kiinnostaisi varsinkin jos töitä ei tunnu heti löytyvän ja olisihan se mahtava mahdollisuus päästä harjoittelemaan englantia ja saada uusia kokemuksia ja avartaa omaa maailmaani.

Mutta jätän sen muhimaan ja keskityn nyt tulevaan harjoitteluun ja tulevaan ihanaan kevääseen ja kesään. Kesällä toivottavasti saan nauttia auringosta ja mökkeilystä. Ja suloisen pienen koiramme hoitoa :)

Maanantaina alkoi bootcamp ja oli super hauskaa ja todella rankkaa. Perjantaina on luvassa porras-treeniä, eli viikonloppuna saattaa olla ongelmia kävelyssä ;) Tällä viikolla olen pikkuhiljaa alkanut tehdä kevät siivousta, keittiön kaapeista aloittanut ja siirtynyt vaatekaapin raivaukseen. Hieman kyllä ärsyttää tuo vaatekaapin sisältö, sillä se tuntuu olevan tajuttoman tylsä ja kulahtanut... Mutta ehkä nyt viikonloppuna sinnekin saadaan jotain uutta ja kivaa, sillä aikeissa on taas ommella :)

Minulla alkoi viikonloppu nyt, mutta muille toivottelen mukavaa viikon jatkoa. Loppuviikosta tarkoitus kuvata itselleni tekemiä vaatteita, joten stay tuned!

April in on full swing and summer is just around the corner! This was my last day in school and on Monday I will start my last practical training. It will take 5 weeks and then is my graduation! I can't wait! I have been thinking about the future and what adventures it will bring. I have been thinking about becoming an au pair... I'm 26 so if I want to go then I should go now. I think it would be nice experience to learn English and expand my view of the world! But will see. Now I will just wait for spring and summer. I want to enjoy the sun and go to our summer cottage :)

I will try to shoot my latest sewing projects on weekend, so I will get something to post later this week. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti